Servei de campanyes

Dissenyem i executem campanyes de prevenció de residus

gava

abacus-r3

campanya_forns

palafrugell

A la Fundació desenvolupem projectes i campanyes d'informació i sensibilització ambiental, de promoció de pràctiques de consum responsable dirigides als diferents agents socials i econòmics.

 

Des de la creació de la Fundació s'han dissenyat i desenvolupat diverses campanyes:

 1. Campanya de prevenció dirigida al sector turístic de Palafrugell: "Palafrugell, Turisme Respectuós amb el Medi Ambient", 2009.
 2. Campanya pilot per a la limitació de les bosses de plàstic a Abacus cooperativa: "Abacus elimina les bosses de plàstic", 2009.
 3. Campanyes de prevenció de residus municipals a Torrelles de Llobregat: "A Torrelles de Llobregat reduïm els residus", 2009, 2008, 2007 i 2006.
 4. Campanya de prevenció de residus dirigida a tots els agents socials i econòmics del municipi de Gavà: "Gavà reduïm els residus", 2009.
 5. Campanya de prevenció de residus dirigida als comerços, ciutadans i entitats del municipi de Palau-solità i Plegamans: "Puja't al carro", 2009.
 6. Campanya de prevenció de residus a Sant Pol de Mar: "Comerç Verd Sant Pol", 2009.
 7. Campanya de prevenció de residus dirigida als comerços, ciutadans i entitats del municipi de la Bisbal d'Empordà: "A la Bisbal d'Empordà reduïm els residus", 2009.
 8. Campanyes de prevenció de residus municipals a Viladecans: "Al Forn Vine amb Bossa!" i A comprar Vine Bossa! Reforç de la Xarxa de Comerços Respectuosos amb el Medi Ambient, 2009.
 9. Campanya de creació de la Xarxa de Comerç Verd a Tiana, 2008.
 10. Campanya de prevenció de residus municipals a Pallejà: "A Pallejà reduïm els residus", 2008.
 11. Campanyes de prevenció de residus municipals a Santa Eulàlia de Ronçana: "A Santa Eulàlia de Ronçana reduïm els residus", 2008 i 2007.
 12. Campanyes de prevenció de residus municipals a Santa Coloma de Cervelló, 2008 i 2007.
 13. Campanya de prevenció de residus municipals al Papiol: "No l'emboliquis més", 2007.
 14. Campanyes de prevenció de residus municipals a Castellbisbal: "A Castellbisbal reduïm els residus"t, 2007 i 2006.
 15. Campanya de supressió de la bossa de plàstic samarreta als forns i fleques de la ciutat de Terrassa: "A Terrassa reduïm els residus", 2006.

 


Cursos de formació

curs_formacio_cilmaEls cursos de formació, dirigits tant a ens locals, entitats, escoles, empreses i comerços, que s'ofereixen des de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable tenen com a objectius:

Donar a conèixer la problemàtica ambiental, social i econòmica derivada de la generació de residus.

Analitzar els instruments normatius europeus, estatals i catalans que possibiliten l'aplicació de mesures de prevenció de residus municipals.

Definir profundament els conceptes de prevenció, reutilització, reciclatge i consum responsable.

Identificar els agents implicats en la generació de residus i les mesures econòmiques i fiscals aplicables des dels ens locals.

Oferir una radiografia actual de les mesures de prevenció desenvolupades a nivell català, europeu i internacional.

Avaluar la incidència de les mesures desenvolupades (objectius, organització, difusió, indicadors, resultats...).

Si n'esteu interessats/des contacteu amb nosaltres.