expo_comer_verd_gracia_1Des de 2013 la Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable està treballant a la Vila de Gràcia amb les iniciatives comercials que tenen una oferta de productes respectuosos amb el medi ambient.

Aquest nadal no us perdeu l'exposició de la Xarxa de Comerços Respectuosos amb el Medi Ambient de la Vila de Gràcia, que mostra una gran varietat de productes (d'alimentació i begudes, cosmètica, higiene, neteja, roba, calçat, accessoris, decoració ...) a granel, reutilitzables, amb certificat ecològic, de producció local i de comerç just que es poden trobar als establiments del barri que pertanyen a la Xarxa. El paper d'aquests comerços compromesos amb el medi ambient com a facilitadors del consum responsable és clau.

Està ubicada al Punt Verd Tabuenca (c/ Guilleries 24), del 15 de desembre al 16 de gener.

Notícia a BTV

Notícia a El Digital de l'Ajuntament de Barcelona

portada_gracia Des de la Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable portem anys potenciant la Xarxa Catalana de Comerços Respectuosos amb el Medi Ambient. Aquesta Xarxa és una eina que aglutina i coordina diferents Xarxes creades arreu de Catalunya amb criteris de prevenció de residus i respecte pel medi ambient.

Podeu descarregar-vos la Guia de consum responsable a la Vila de Gràcia elaborada l'any 2013:

 Guia de Consum Responsable a la Vila de Gràcia