expo comerç verd stagustiA partir d’aquest dissabte 21 de novembre i fins el 25 de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es pot visitar al Centre Cívic Convent de Sant Agustí l'exposició Xarxa de Comerç Verd de Ciutat Vella.

L’exposició preten apropar als veïns i veïnes del barri de Ciutat Vella i als visitants del centre cívic un conjunt de productes respectuosos amb el medi ambient que es poden trobar a les botigues que conformen la Xarxa de Comerç Verd del barri. Aquests establiments de la Xarxa ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i la societat. Ofereixen, per exemple, productes reutilitzables, productes a granel, productes ecològics i de proximitat.

Les botigues que participen en la Xarxa de Comerç Verd de Ciutat vella són:

Cosmètica Natural Elna
La Hamaca
Baobab Company
Casa Gispert
Casa Perris
Henna Morena
Herbolari Maria
Kiphy Sabons
Jaume Renobell
Amapola biocosmètics
La Ribera
Xarxa de Consum Solidari
Espai Verd

Amb aquesta iniciativa, la Xarxa de Comerç Verd vol fomentar i promoure la compra responsable. La Xarxa de Comerç Verd és un projecte de Rezero (Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable) amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.