expo comerç verd sant andreuA partir d’aquest dilluns 21 de novembre i fins el 25 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es pot visitar a l’Ateneu l'Harmonia l'exposició Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu.

L’exposició preten apropar als veïns i veïnes del barri de Sant Andreu i als visitants de l’Ateneu un conjunt de productes respectuosos amb el medi ambient que es poden trobar a les botigues que conformen la Xarxa de Comerç Verd del barri. Aquests establiments de la Xarxa ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i la societat. Ofereixen, per exemple, productes reutilitzables, productes a granel, productes ecològics i de proximitat.

Les botigues que participen en la Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu són:

Farmàcia Franquesa
La botiga ecològica
Equivalenza Sant Andreu
Cistelleria Can Sol
Vins i teca
El rebost de la Maria
El celler de la divina
Vinalium Sant Andreu
El rebost de Sant andreu
La graneria de Sant Andreu

Amb aquesta iniciativa, la Xarxa de Comerç Verd vol fomentar i promoure la compra responsable. La Xarxa de Comerç Verd és un projecte de Rezero (Fundació per a la prevenció de residus i el consum responsable) amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

exo comerç verd sant andreu2