Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

pladeprofit presentacio

Avui s'ha presentat el Pla d’acció de Prevenció del Malbaratament Alimentari a Catalunya 2019-2020, gràcies a l'impuls de moltes entitats i institucions; i resultat del projecte europeu Ecowaste4food.

Des de Rezero hem ajudat a l'elaboració d'aquest #pladeprofit i formem part del comité executiu de EcoWaste4Food.

"El Pla parteix d’un model de governança compartida i recull projectes de 38 organitzacions catalanes implicades com a impulsores. El Pla d’Acció pretén reduir el malbaratament alimentari a través d’actuacions per incrementar el coneixement en aquest àmbit, sensibilitzar i mobilitzar tots els sectors implicats, impulsar projectes concrets per a la prevenció en origen del malbaratament i per a l’aprofitament dels aliments, articular òrgans de governança i definir els instruments normatius que ho facilitin.

Aquest Pla no només genera coordinació entre els diferents actors que treballen per a la prevenció del malbaratament d’aliments a Catalunya, sinó que pot esdevenir la base per l’acció futura a Catalunya en aquest àmbit i també una valuosa aportació al debat sobre les futures prioritats dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional que es tractarà aquest 2019" (Nota de l'Agència de Residus de Catalunya)

 kit zero banner h 1 600x300

@rezerocat