Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

malbaratament palaumacaya

Des de Rezero organitzem les jornades "Reduir el malbaratament alimentari, alimentar el planeta", conjuntament amb Nutrició Sense Fronteres i Banc de Recursos, amb la col·laboració de l'Obra Social "La Caixa. Aquestes jornades per reduir el malbaratament alimentari tenen l'objectiu de compartir coneixement, experiències pràctiques, reptes i alhora oportunitats, entre els diferents sectors implicats a la cadena alimentària.

Fins al 17 de juny, se celebraran quatre tallers multisectorials a porta tancada i una conferència final oberta al públic que recollirà les conclusions de les sessions anteriors per socialitzar-les i sensibilitzar els diferents actors implicats.

La primera jornada serà "El paper de les administracions en reduir el malbaratament alimentari", que tindrà lloc al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108 - Barcelona). Aquesta activitat té per objectiu reflexionar i generar debat sobre el compromís de les administracions vers la problemàtica del malbaratament alimentari des d'un enfocament holístic i multisectorial. L'activitat comptarà amb representants de diferents administracions públiques i es compartiran polítiques alimentàries, programes i iniciatives per reduir el malbaratament alimentari que s'estan desenvolupant a nivell local, regional, i europeu.

Consulta el programa aquí

 

 kit zero banner h 1 600x300

@rezerocat