Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

web_web_agriculturaalimentacinymedioambiente_63pxlogo Fundación Biodiversidadprograma Emplea VerdeFons Europeu

Empreses cap al Residu Zero és un nou projecte que la Fundació per a la Prevenció de Residus engega amb el suport del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, la Fundación Biodiversidad,  el Programa empleaverde 2007-2013 i el Fondo Social Europeo, el Gob (Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) i Urbaser. El projecte consisteix en crear una xarxa d'empreses afins a l'Estratègia Residu Zero a Catalunya i les Illes Balears.

Per crear la xarxa s'ha elaborat un mòdul formatiu presencial de 5 hores dirigits a directius i treballadors i treballadores d'empreses de diferents sectors amb l'objectiu de transmetre la necessitat d'impulsar mesures encaminades a reduir l'impacte mediambiental de les seves activitats. El mòdul s'impartirà a cada una de les demarcacions catalanes i a l'illa de Mallorca.

Per a les empreses i treballadors/es interessats a participar-hi la formació és una acció gratuïta cofinançada pel FSE (Fondo Social Europeo). Podeu informar-vos per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o per telèfon 936 686 107 / 676 488 720

icon Programa mòdul Reus Els beneficis en les empreses ecoeficients (189.76 kB)

Llegiu-ne més