Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

D'aquesta manera s'han elaborat uns vídeos amb l'ajuda de la productora FORMA I&M per a que siguin els mateixos comerciants en primera persona que ens expliquin i comparteixin les inciatives sostenibles que estan duent a terme i el per què d'elles. 

Veure tots els vídeos

Per altra banda, tindrem unes fitxes amb les diverses experiències dissenyades per en Xevi Riera i amb fotografies de Marta Amat que explicaran mesura per mesura què es pot fer i quines avantatges pel mateix comerç, pel client i per la ciutat.

Aquesta iniciativa ha estat una retorbada entre dos projectes que han confluït de forma natural a la ciutat de Barcelona. Per una banda, tenim el Comerç Verd, que impulsem des de Rezero, que es tracta d'una Xarxa que funciona per tota Catalunya i que difon aquells comerços que tenen una oferta respectuosa amb el medi ambient; de tal manera que es dóna un distintiu d'excel·lència davant el client o la clienta. Per altra banda, el Comerç +Sostenible -dins el programa BCN +Sostenible- ha nascut fa poc i engresca a qualsevol comerç a donar passes, mlagrat siguin petites per a que cada vegada siguin més comerços que tinguin més en compte criteris de sostenibilitat a la ciutat de Barcelona.