8m2017Totes juntes reivindiquem EL DRET A DECIDIR-HO TOT: la nostra sexualitat, el nostre projecte de vida que inclou, o no, la maternitat,la nostra educació, les nostres condicions laborals, quin ús fem del nostre temps lliure, del nostre present i del nostre futur. 

Nosaltres, dones que treballem a Rezero, demà restarem parades per a reivindicar el paper de les dones en la societat. Ens unim al procés de visualització de la força i la potència que tenim juntes: la possibilitat d’aturar un món que sense nosaltres no funcionaria.

Veure el Mannequin Rezero Challenge - https://youtu.be/mFS9edeSNSs

JUNTES volem fer visible amb contundència com d'important són les relacions que creem vers l'entorn i amb les persones, com emprenem, com integrem les emocions i la intuïció en la nostra vida laboral. No volem seguir en la roda del capitalisme patriarcal i depredador sense introduir de veritat els valors de la dona en les decisions locals i mundials. Som les principals encarregades de la reproducció social: la reproducció de la força de treball, la cura de les persones, el manteniment de les llars, però som les treballadores més precàries i amb els sous inferiors a la mitjana (servei domèstic i de cura, sanitat,
educació, medi ambient, administració, hosteleria, serveis, comerç, netej...).

Especialment fem èmfasi en com d'IMPARABLES SOM PER LA SOSTENIBILITAT DEL PLANETA. Les dones tenim un paper primordial en la lluita contra el canvi climàtic i l'aprofitament dels recursos, i demà ens trobareu als carrers, solidàries, alegres, lluitadores i rebels.

#NosotrasParamos #VivasNosQueremos #MujeresEnHuelga #VagadeTotes

http://www.caladona.org/2017/03/manifest-8-de-marc-2017-la-revolucio-imparable-de-les-dones/