20171122 rezero alex goniEl 22 de novembre, el president de PIMEComerç, Àlex Goñi, va participar a l’acte anual de Rezero, que es va celebrar en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. A l’acte es van presentar els nous membres del Patronat de l’entitat, entre ells, PIMEComerç.

Pel que fa al Patronat de Rezero, sempre s'ha caracteritzat per tenir una àmplia representació dels diferents sectors de la societat: empresarial, social i ecologista, de l'administració pública i del comerç.

Fa molts anys, 10 anys, que Rezero i PIMEComerç hem anat col·laborant de diverses maneres. El producte de proximitat i la sostenibilitat han estat un eix conductor de la relació en tant el valor afegit que el comerç de proximitat pot aportar. Fa uns anys que conjuntament hem impulsat el Comerç Verd a moltes ciutats, així com jornades de formació per a comerços. A partir d'aquí i gràcies a la voluntat de crear un paraigua comú per impulsar accions i polítiques que afavoreixin la prevenció de residus i el consum responsable, PIMEcomerç ja forma part del Patronat.