--

Barcelona, 20 de març de 2018.-

PIMEComerç i Rezero han acordat que la patronal entri a formar part del Patronat de la Fundació. Així es recull en un conveni de col·laboració que han signat avui els presidents d’ambdues entitats: Mercè Girona, presidenta de Rezero, i Àlex Goñi, president de PIMEComerç.

Tot i que les dues entitats ja havien col·laborat amb anterioritat, amb la signatura d’aquest acord es dota aquest treball conjunt d’un marc global. El president de PIMEComerç ha explicat a l’acte de signatura que “l’acord amb Rezero ens ajuda a vehicular un dels temes clau per a nosaltres com a patronal: l’impuls d’un model d’economia sostenible”. De la seva banda, Mercè Girona ha destacat la importància d'aquest acord ja que: “amb la incorporació de PIMEC-Comerç al Patronat de Rezero s’incorpora un agent social i econòmic cabdal per aconseguir un model sostenible de comerç i consum al nostre país”

Els punts centrals del conveni són: treballar plegats per prevenir la generació de residus (en àmbits com la reducció de bosses de plàstic i del sobreempaquetatge als comerços); la recuperació i posada en valor dels residus, i promoure el Distintiu Comerç Verd i l’economia circular en el conjunt de Catalunya. El conveni impulsarà tant la continuïtat dels projectes en què ja col·laboraven ambdues entitats (foment del sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos –SDDR- o l'impuls del Comerç Verd en diferents municipis), com la recerca de noves possibilitats de treball conjunt.

Clica AQUÍ per descarregar les imatges de l’acte de formalització de l’acord, que han signat el president de PIMEComerç, Àlex Goñi, i la presidenta de Rezero, Mercè Girona.