Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Aquesta acció emularà el funcionament del Sistema de Dipòsit d'envasos de begudes que recull la proposta de Llei de Residus balear. Recuperar la pràctica de tornar les llaunes i les ampolles a la tenda, cosa que ja fan a 40 regions de tot el món, ha de ser una gran ajuda per evitar que cada dia 1 milió d'envasos de begudes es perdin i acabin contaminant les Illes Balears.

A les 11:00 h., les entitats de la campanya oferiran una roda de premsa per presentar el seu manifest amb solucions per evitar que la mar Mediterrània continuï tenint una de les concentracions més altes de contaminació per plàstics del món.

Què: Roda de premsa per presentar el manifest de les entitats ‘Per una mar sense plàstic’ i demostració pràctica del funcionament del Sistema de Dipòsit

Quan: Dissabte, 2 de juny a les 11:00 h.

On: Carrer Blanquera, entre Pere Bartomeu Pou i Ticià

Convoquem: Amics de la Terra, Greenpeace, GOB, Fundació Deixalles, Rezero, PIMECO, Retorna i Recircula

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 651 05 89 88