Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Per altra banda, lamentem el tancament dels sis comerços compromesos com eren, per exemple, l’Herbolari Ferran de la plaça Reial amb més de 70 anys d’història o l’Espai verd del carrer Princesa.

El Comerç Verd permet a la ciutadania conèixer iniciatives comercials amb un tipus d’oferta diferent; ecològica, de proximitat, de comerç just i/o a granel. Per tant, des de Rezero treballem per detectar i reconèixer aquelles botigues que realment ho mereixin. És per aquest motiu, que aquest any s’ha retirat un segell ja que el comerç ja no oferia productes a granel i ecològics.

Si vols visitar algun dels 21 comerços certificats al barri Gòtic o dels 24 de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, recorda que els pots trobar en aquest pdf  o al web de Comerç Verd o o consultar els itineraris actualitzats dels dos barris a la web o l’app del mapa Barcelona + Sostenible.

Visiteu-los i fem créixer entre tots el consum responsable.