granel bornUn any més, Rezero compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona per potenciar els comerços responsables amb el Medi Ambient a través de la certificació Comerç Verd.

Creiem fermament amb una societat Residu Zero on hi hagi una producció i un consum que permeti a la ciutadania comprar qualitat, sense emportar-se escombraries a casa.

Aquest mes de setembre s’han visitat de nou tots els comerços certificats a Ciutat Vella, tant al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera com al barri Gòtic. S’ha renovat el compromís amb els petits comerciants locals que segueixen oferint productes respectuosos amb el medi ambient.

És per això que celebrem veure com aquest compromís creix i els comerços adherits cada cop enfoquen més la seva oferta cap a la sostenibilitat.

Per altra banda, lamentem el tancament dels sis comerços compromesos com eren, per exemple, l’Herbolari Ferran de la plaça Reial amb més de 70 anys d’història o l’Espai verd del carrer Princesa.

El Comerç Verd permet a la ciutadania conèixer iniciatives comercials amb un tipus d’oferta diferent; ecològica, de proximitat, de comerç just i/o a granel. Per tant, des de Rezero treballem per detectar i reconèixer aquelles botigues que realment ho mereixin. És per aquest motiu, que aquest any s’ha retirat un segell ja que el comerç ja no oferia productes a granel i ecològics.

Si vols visitar algun dels 21 comerços certificats al barri Gòtic o dels 24 de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, recorda que els pots trobar en aquest pdf  o al web de Comerç Verd o o consultar els itineraris actualitzats dels dos barris a la web o l’app del mapa Barcelona + Sostenible.

Visiteu-los i fem créixer entre tots el consum responsable.