comercverdgracia1

Un any més el Comerç Verd de Gràcia es renova i creix. Com cada any Rezero ha visitat els comerços locals dels barris de la Vila de Gràcia i el Camp del Grassot i Gràcia Nova que incentiven un consum més responsable i respectuós amb el medi, confirmant el seu compromís amb aquest tipus d’oferta.

L’oferta de productes ecològics, de proximitat, de comerç just, a granel o de reutilització d’envasos o materials és cada cop més gran, i és que dels comerços que ja estaven certificats com a Comerç Verd només quatre han tancat les seves portes en l’últim any davant els tretze que han obert.

Amb el projecte Comerç Verd, es pretén posar a l’abast de la ciutadania eines per conèixer una altra manera de consumir i les ofertes sostenibles en el seu propi barri.
A més de tenir el distintiu de Comerç Verd, la majoria dels comerços formen part de l’itinerari de Comerç Verd de Gràcia en el Mapa Barcelona + Sostenible. Aquest mapa és una eina que permet als veïns i veïnes de la ciutat i als seus visitants trobar en un clic l'oferta de comerços que ofereixen productes respectuosos amb el medi, i ofereix als comerciants un espai on donar-se a conèixer.

Podeu visitar i conèixer els comerços certificats com a Comerç Verd a Gràcia i fer créixer la xarxa de consumidors conscients de Barcelona.

Distintiu de Comerç Verd:

comerc verd 250