Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Fins al 17 de juny, se celebraran quatre tallers multisectorials a porta tancada i una conferència final oberta al públic que recollirà les conclusions de les sessions anteriors per socialitzar-les i sensibilitzar els diferents actors implicats.

La primera jornada serà "El paper de les administracions en reduir el malbaratament alimentari", que tindrà lloc al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108 - Barcelona). Aquesta activitat té per objectiu reflexionar i generar debat sobre el compromís de les administracions vers la problemàtica del malbaratament alimentari des d'un enfocament holístic i multisectorial. L'activitat comptarà amb representants de diferents administracions públiques i es compartiran polítiques alimentàries, programes i iniciatives per reduir el malbaratament alimentari que s'estan desenvolupant a nivell local, regional, i europeu.

Consulta el programa aquí