Des de Rezero creiem fermament que en la societat Residu Zero que anhelem, el comerç juga un paper molt important en oferir un producte de qualitat, de proximitat i sense residus ja que apropa al consumidor al model de producció, fa possible un vincle de confiança sobre l'origen d'aliments i productes i genera i consolida el teixit social del nostre país. És per això que, durant aquests 15 anys de trajectòria, el treball i col·laboració amb el comerç català ha estat sempre una prioritat per a nosaltres.

Així, a cadascuna de les nostres campanyes i iniciatives el comerç ha estat sempre un actor protagonista: a Catalunya lliure de bosses (primera campanya per a fomentar la reducció de les bosses de plàstics d'un sol ús), al nostre segell de Comerç Verd amb més de 1000 establiments certificats al nostre país i al projecte Rewine per a demostrar la viabilitat d'un sistema sostenible de recollida, neteja i reutilització d'ampolles de vi.

Volem agraïr a PIMEC i especialment als territoris de PIMEComerç on dia a dia treballem plegats (comarques gironines, barcelonès i les altres demarcacions) per aquest reconeixement que ens engresca a seguir construint plegades una societat més justa i col·laborativa i per continuar sent motor de canvi per la prevenció de residus i el consum conscient.

Compartim aquest reconeixement amb totes les organtizacions, empreses, universitats i institucions que formeu part de la comunitat Rezero. Aquest premi també és per a vosaltres!