Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

administracio_groc És un moment decisiu per a la política de residus de Catalunya, per això us demanem el vostre suport valorant el formulari en línia del nou Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya 2013-2020 (PRECAT20) i enviant-lo electrònicament abans del 7 de març. Com més aportacions rebi l'Agència de Residus de Catalunya recolzant mesures eficaces de prevenció, reutilització, reciclatge de qualitat, compostatge, etc., més possibilitats tindrem que s'aprovin.

En el marc de l'Estrategia Residu Zero us animem a valorar com a mínim les línies de prevenció, reutilització i responsabilitat ampliada del productor. Prioritzem 10 actuacions que us detallem a continuació. Si en el procés de participació desitgeu incidir en més objectius i/o actuacions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

icon 10 propostes de prevenció pel PRECAT20 (77.13 kB)

 

 

Us proposem que marqueu amb la valoració màxima (puntuació de 5) les següents actuacions de prevenció i reutilització, que trobareu a l'apartat:

4. Reduir la generació de residus... les actuacions:
37, 40, 43, 48,51, 56, 57, 58

6. Incrementar la valorització del conjunt de residus... les actuacions:
71, 92

D'algunes de les actuacions que considerem més prioritàries, ens agradaria que féssim plegats algunes apreciacions, que podreu introduir als apartats: 

4. Reduir la generació de residus... les actuacions:
51, 56, 57, 58

6. Incrementar la valorització del conjunt de residus... l' actuació:
92