Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Fotos_ganadores_GMI_petitaDes del seu inici fa poc més de dos mesos s'han recuperat a través de la prova més de 15.000 envasos de begudes pel seu reciclatge i s'han portat a terme dos entregues de premis. L'objectiu de la prova es animar als estudiants i treballadors a reciclar i fer-se responsables del medi ambient.

El passat 10 de juliol va tenir lloc l'entrega de premis del sorteig celebrat el 3 de juny, amb les participacions registrades durant el mes de maig. D'aquesta manera es vol agrair la participació a la prova pilot de retorn d'envasos de begudes que contribueix a la millora del nivell de reciclatge a les universitats.

 

Read More

Els guanyadors han estat dos estudiants de la Universitat de Barcelona i un treballador de la Universitat Politècnica de Catalunya, se'ls ha fet entrega d'un diploma d'agraïment i d'una GREENBOX amb la que podran gaudir d'entrades per a dos persones a algun dels festivals de música que inclou el paquet i una o dos nits d'hotel. Felicitats als tres guanyadors:

Jordi Molina Gómez
Pau Gallego i Garcia
Eugènia Álvarez Labari