Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Davant la sentència del judici contra polítics i referents d'entitats socials, comuniquem:

Des de Rezero, defensem la democràcia i volem posar en evidència que el 20 de setembre i l'1 d'octubre no haurien d'haver estat subjecte a un procés judicial com el que hem viscut en aquests dos anys perquè vulnera la democràcia, la llibertat d'expressió i al dret a decidir. Avui, l'equip de Rezero cessa la seva activitat i se suma a les mobilitzacions socials i institucionals convocades.

Creiem que la democràcia està vivint un moment molt delicat i, si volem un país madur per avançar amb polítiques socials, ambientals i econòmiques a favor del benestar de les persones i el medi ambient, s'han d'assegurar els drets bàsics. Vivim aquesta vulneració dels fonamentals amb indignació i tristesa. Nosaltres continuarem treballant amb convicció per aquest model de societat que anhelem. Volem també enviar un missatge de recolzament i suport a les famílies dels presos polítics.