Actualitat

L’escola bressol El Serralet comença a implantar els bolquers reutilitzables

bolquers 400pxEl projecte impulsat per l'Ajuntament de Torrelles, l'Escola Bressol El Serralet i Rezero s’iniciarà com a prova pilot amb les famílies de P1 que s’hi vulguin sumar de manera voluntària

Aquest curs 2016-17, l’escola bressol municipal El Serralet ha iniciat un nou projecte d’implantació de bolquers reutilitzables, per tal de reduir la generació de residus i disminuir el cost per a les famílies.

Explicació del projecte de bolquers reutilitzables

 

Llegeix més...

Rezero - ReWINE

 Logo reWINE vertical cat 200pxPer què des de Rezero proposem i engeguem el projecte ReWINE

 

 

 

 

 

  

Llegeix més...

“REMENJA’MMM”, EL COMPROMÍS DEL SECTOR DE LA RESTAURACIÓ CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

rezero AdaParellada“Remenja’mmm”, una campanya per a restaurants i hotels compromesos amb la societat i el medi ambient per reduir el malbaratament alimentari i sumar cap a la sostenibilitat.

• Més de 42 tones de menjar són malbaratades cada any pel sector de la restauració a Catalunya.

La campanya “Remenja’mmm” ofereix solucions pràctiques per reduir el malbaratament alimentari i promoure el reaprofitament per part dels comensals.

• La campanya està impulsada per diverses organitzacions: Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i el grup GSR.

Llegeix més...

Les experiències dels comerços sostenibles de Barcelona

15 231 494 p

La iniciativa Comerç Verd, Comerç + Sostenible (impulsada per Rezero i l'Ajuntament de Barcelona) té l'objectiu de difondre experiències sostenibles de comerços, que serveixin d'inspiració perquè altres comerços les posin en pràctica i així millorar el seu compromís social i ambiental, i guanyar nous clients. 

Llegeix més...

Presentació de la campanya “Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho”

Fotobossa2OK1 de febrer a les 12h a Barcelona
Hotel Barceló Sants – sala MR56
(Plaça dels Països Catalans, s/n, 08014 Barcelona)

En l’acte es presentarà la campanya “Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho” que té per objectiu sensibilitzar, tant als consumidors com a la indústria de restauració i hostaleria, en la prevenció del malbaratament alimentari tot oferint propostes i accions alternatives per a la seva reducció.

Llegeix més...

Els eurodiputats voten avui per avançar en estratègies d'Economia Circular eficients


euHi ha clars senyals per a que la Comissió i el Consell de la Comissió de Medi Ambient del Parlament Europeu augmentin significativament la voluntat d'incloure la majoria de les propostes -més ambicioses- del paquet d'Economia Circular del 2014 presentat pel Comissari Potocnik.

Dins l'Estratègia Europea Residu Zero a, el text aprovat a la Comissió de Medi Ambient inclou la major part dels elements d'èxit de les ciutats Residu Zero de tot Europa. El text planteja l'establiment d'un objectiu de reciclatge del 70% (5% dels quals serien per a la preparació per a la reutilització) i fa obligatòria la recollida selectiva, prioritzant encara més la matèria orgànica, els tèxtils i els olis de rebuig.

Llegeix més...

Guia de comerç verd de la Sagrada Família, Fort Pienc i la Dreta

cguia_comerç_verdEt costa trobar llibretes amb paper reciclat, paquets de paper reciclat amb certificació d’Àngel Blau, material d’oficina sense tòxics, etc? Vols comprar a granel els ous, els cereals i els llegums amb les quantitats i l’envàs que tu decideixis? Consulta “No m’emboliquis”, la nova guia de comerç conscient de l’Eixample.

Guia de Comerç Verd de l'Eixample

Llegeix més...

Bones festes residu zero

nadala2016 def

El projecte reWINE estrena pàgina web

a274b4d8 8632 47fe abfe 33b81dbd93e2El projecte europeu LIFE reWINE, impulsat per Rezero, ha presentat oficialment la seva pàgina web www.rewine.cat. El web inclou informació sobre l’objectiu i activitats del projecte, notícies, agenda i un espai per explicar el sistema de reutilització d'ampolles de vi.

Llegeix més...