On puc trobar productes menstruals reutilizables?

On puc trobar productes menstruals reutilizables?

En aquest directori s’hi recullen fabricants i marques de productes menstruals reutilitzables (compreses de roba, copes menstruals, roba interior menstrual i altres, com les esponges menstruals), que es venen principalment a Catalunya i les Illes Balears. Alguns d’ells també es poden trobar a la resta de l’Estat espanyol i Europa.

En els webs dels fabricants recollits en aquest directori es poden comprar els seus productes menstruals reutilitzables online o bé trobar les botigues distribuïdores, si disposen de venta física. Els productes menstruals reutilitzables també es poden adquirir en diversos comerços com ara farmàcies, herbolaris, botigues especialitzades en productes ecològics i algunes cadenes de supermercats, que no s’especifiquen en aquest directori. També es poden adquirir fàcilment en diversos portals d’internet.

En aquest Mapa es poden trobar alguns establiments de les Illes Balears que venen productes menstruals reutilitzables, segons una enquesta realitzada el novembre de 2020 a persones usuàries de les xarxes socials.

El mapa de Comerç Verd, mostra els comerços locals de Catalunya que tenen a la venda una oferta de productes respectuosa amb el medi ambient, entre els quals s’hi inclouen establiments on es poden adquirir productes menstruals reutilitzables.