Oferta de feina: Rezero selecciona un/a Tècnic/a Estudis i Projectes

La Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable -Rezero- neix l’any 2005 com una entitat privada sense ànim de lucre.

Vol canviar el model de producció i consum cap al Residu Zero, impulsant accions i polítiques transformadores de prevenció de residus treballant en xarxa amb tots els agents socials i econòmics.

Per aquest motiu cerca informació i anàlisi, crea coneixement, el socialitza, dissenya campanyes innovadores, proposa plans i polítiques transformadores i proposa normatives per una millora en la prevenció de residus


Missió:

Incorporar-se a l’equip d’estudis, publicacions i projectes de Rezero

Funcions:

Recerca d’informació, elaboració de bases de dades, elaboració d’informes i redacció d’informes i publicacions en l’àmbit de la prevenció de residus i el consum responsable, interlocució amb agents clau (reunions amb sectors productor, comerç, etc.).

Formació:

Estudis superiors relacionats amb el medi ambient i/o l’enginyeria: Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria, etc..

Experiència prèvia:

Es requereix experiència en cerca i tractament de dades, anàlisi de resultats, síntesi d’informació, extracció de conclusions i redacció d’informes tècnics. Es valorarà experiència prèvia en gestió i disseny de projectes de recerca i innovació. Es valorà experiència prèvia en l’àmbit dels residus.
Informàtica:

Domini de programes ofimàtics (tractament de text, fulls de càlcul, especialment), preferible en programari obert. Nivell avançat. Internet/correu electrònic nivell usuari/ària.
Idiomes:Imprescindible el domini del català i castellà i anglès a nivell avançat (C1 escrit i parlat).

Oferim

La persona que s’incorpori a Rezero formarà part d’una entitat que treballa pel canvi de model de producció i consum. Participarà en projectes innovadors en aquest sector, donant suport a un equip de tècnics especialitzats. Jornada: 30 hores setmanals, ampliable a jornada completa Horari: de dilluns a divendres Contracte: 4 mesos de durada, amb possibilitats de continuïtat Incorporació immediata Retribució: segons conveni Ubicació: Barcelona centre

Les persones interessades poden enviar el seu CV i carta de motivació a administracio@rezero.cat

Contactarem únicament amb les persones que s’ajustin millor al perfil.

Si abans del 30/06/2021 no hem contactat amb vostè, consideri que altres candidatures s’ajusten millor al perfil sol·licitat