[#webinarRezero] Canviem les regles: visions transformadores entorn els productes menstruals

Quins productes utilitzem i posem en contacte amb el nostre cos durant la regla? En aquest webinar parlarem amb dones que treballen per canviar les regles, des de l’òptica de la salut, l’economia, l’educació, el medi ambient i de les seves implicacions socials.

Dia i hora: Dimecres 21 d’octubre de 16.30 a 18h (online)


Programa

Benvinguda i inauguració de la campanya Nou Període

Impactes ambientals i econòmics dels productes menstruals d’un sol ús i les opcions reutilitzables

Com afecten els productes menstruals en la salut de les persones menstruants

Experiències d’emprenedoria de roba interior menstrual

Activisme menstrual, com triem les persones menstruals?

La menstruació i els productes menstruals als centres escolars

Torn de preguntes

Comiat i agraïments


Ponents

Alba Cabrera

Cap d’estudis de Rezero, té àmplia experiència en la realització d’estudis de recerca en els àmbits de la sostenibilitat i els residus, tant a nivell local, regional com europeu. Ha treballat com a investigadora junior a la University College Dublin.

Laida Memba Ikuga

Co-fundadora de Cocoro Advanced Lingerie for Periods. Responsable de liderar l’estratègia de  sostenibilitat i d’aportar aliances en vendes a nivell nacional i internacional. Amb més de 17 anys d’experiència en gestió de projectes d’arquitectura, construcció sostenible (LEED i Passive House) i Responsabilitat Social Corporativa.

SelenitasPower

Col·lectiu de 3 dones artistes que treballen de forma autogestionada i en comunitat per a parlar del cicle menstrual, l’autoconeixement i teixir així xarxes de suport. Durant dos anys han creat una Agenda Menstrual i guies informatives amb perspectiva transfeminista.

Belén Álvarez

Nascuda a Eivissa, és llicenciada en Bioquímica per la Universitat de les Illes Balears i professora de secundària de la matèria de Biologia i Geologia des de fa 12 anys, els tres darrers en l’IES Ses Estacions (Palma).

.

Dra Anna Suy Franch

Doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment és cap de Secció d’Obstetrícia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, responsable d’Urgències d’Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d’hospitalització d’obstetrícia.


Els seminaris web són gratuïts, però per ajudar-nos a mantenir i millorar aquest projecte i la missió de Rezero, us demanem que us uniu a la #gentRezero perquè juntxs puguem posar el focus a la societat Residu Zero.


Consulta els altres #webinarsRezero programats